Hej igen, det blev ett tidigare återseende än vad jag hade förväntat mig. Klockan är ju halv tio en lördagskväll, men vad gör man inte för den lilla bloggen när man har fått så bra uppdatering av de som jobbar med bilen som jag har?  
Tidigare skrev jag ju om att vi haft en idé att plocka upp legobitarna med silvertejp men skrotat den idén eftersom vi hade kommit på något bättre. Den nya idén var att plocka upp legobitarna med en räfsa, som ni ser på bild ovan. Men inte heller den idén gick hela vägen, så nu är vi tillbaka på silvertejps-spåret. Alltså kör vi nu på med silvertejp och har än så länge plockat upp en legobit.
På en av bilderna ovan ser ni också bilen som den ser ut i detta skede, vi har som sagt förändrat den sedan regionsfinalen för att förhoppningsvis lyckas ännu bättre. 
Imorgon hoppas de som jobbar med bilen på kunna fortsätta med arbetet, men två av dem konfirmerar sig så det blir lite snålt om tid, men grattis i förskott till er!
Det kommer ju även en frågesport i tävlingen och förberedelserna inför den har väl gått lite upp och ned de senaste veckorna, men vi tränar på iallafall.
Om allt går som det ska kommer ett till inlägg imorgon men om inte annat så lär ni få se när bussen rullar mot Eskilstuna på måndag!

Kommentera

Publiceras ej